Inici Art El FineArt acull la presentació del llibre “Pandemia, miradas de una tragedia”

El FineArt acull la presentació del llibre “Pandemia, miradas de una tragedia”

COMPARTIR

Aquest divendres 12 de març, en el marc de la 9a edició de FineArt Igualada, les fotògrafes Sandra Balsells i Nuria López Torres ens presentaran, en primícia, el llibre “Pandemia, miradas de una tragedia”.

Una obra formada per les fotografies de 26 professionals de referència a nivell internacional (13 dones i 13 homes), espanyols i llatinoamericans, i que té l’objectiu de crear una memòria documental i visual sobre la crisis sanitària universal actual. El llibre és el reflex d’instants i mirades de la major catàstrofe que ha assolat el món de forma global en el segle 21.

La finalitat d’aquest projecte és recaptar diners per ajudar a familiars de fotoperiodistes que han perdut la vida a causa de la COVID-19, mentre cobrien la pandèmia a diferents països del món, i que es troben en risc d’exclusió social.

El registre està format per les obres de Rodrigo Abd, Carmenchu Alemán, Guillermo Arias, Óscar B. Castillo, Sandra Balsells, Felipe Dana, Fabiola Ferrero, Cristina García Rodero, Ricardo García Vilanova, Diego Ibarra Sánchez, Andoni Lubaki, Isabel Muñoz, Darcy Padilla, Pablo Piovano, Juan Manuel Castro Prieto, Anita Pouchard Serra, Moisés Saman, Gervasio Sánchez, Sylvia Izquierdo, Laura León Gómez, Nuria López Torres, Jacky Muniello, Santi Palacios, Víctor Peña, Lorena Velasco, Susana Vera. Inclou un pròleg del fotògraf Enric Martí.

Aquesta activitat es durà a terme aquest divendres 12 de març a les 19:00 h, a l’Adoberia Bella, amb aforament limitat i seguint les mesures d’higiene i seguretat. A més, es retransmetrà en directe a través dels perfils de FineArt a Instagram i Youtube.

FER UN COMENTARI

*