Inici Futbol Finals del campionat de futbol sala d’AMPAs

Finals del campionat de futbol sala d’AMPAs

COMPARTIR

[Img #15002]El passat dijous 8 de maig es va disputar la Final del 7è Campionat de Futbol Sala d’AMPA’s organitzat pel Consell Esportiu de l’Anoia.

 

La final la van disputar el Serra de Coll-Bas de Carme i l’Alta Segarra de Calaf. El partit va ser molt igualat i molt disputat. L’equip de Carme va dominar el marcador des de l’inici del partit. L’equip de Calaf va anar a remolc en el marcador. El resultat final va ser 3 a 1 a favor de l’equip del Serra de Coll-Bas.

 

En el partit pel tercer i quart lloc es va imposar l’equip del Garcia Lorca de Montbui a l’equip de l’Escola Pia d’Igualada per un resultat de 14 a 1.

 

Aquest campionat l’han disputat un total de 8 AMPA’s de centres educatius de la comarca de l’Anoia. 1r classificat: Serra de Coll-Bas de Carme, 2n classificat: Alta Segarra de Calaf, 3r classificat: Garcia Lorca de Montbui, 4t classificat: Escola Pia d’Igualada, 5è classificat: Castell d’Òdena, 6è classificat: Garcia Fossas d’Igualada, 7è classificat: Escolàpies d’Igualada, 8è classificat: Castellolí.

 

Per part de l’organització volen agrair la participació de totes aquestes AMPA’s i animar a la resta que s’apuntin a l’edició del curs vinent. També volen agrair als àrbitres i en especial la tasca d’en Josep Alabau. El recull fotogràfic de la final la podreu trobar a: www.facebook.com/CEAnoia

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*