Inici Poliesportiu Finalitzen els Jocs Escolars de l’Anoia

Finalitzen els Jocs Escolars de l’Anoia

[Img #15098]Els 62ns Jocs Escolars de la comarca de l’Anoia arriben al seu final. Aquest cap de setmana s’ha celebrat l’acte de cloenda del Campionat Polisportiu en categoria Benjamí i s’han disputat les semifinals i finals a4 del campionat de bàsquet.

Per a la Cloenda dels petits del Campionat Polisportiu es va organitzar una matinal d’activitats lúdiques al pavelló polivalent de Les Comes. Destacaven les activitats dels Inflables, el Volei Cooperatiu, l’Acrosport, el Shootball, el Bàdminton, el Korftball i el Tennis Taula. Per torns, tots els equips van anar gaudint de la jornada per, finalment, ser guardonats segons la seva posició. Els tres primers classificats del Campionat de cada categoria i nivell van ser:
Femení: Ateneu A, Monalco i Mowgli B
Masculí A: Mestral A, Ramon Castelltort B i, empatats a punts, Emili Vallès i Monalco A
Masculí B: Monalco B, Mowgli i Monalco C
Masculí C: Ramon Castelltort A, Maristes B, Emili Vallès A

Al mateix temps, a la Sala Barri del Complex Esportiu Les Comes, es disputava la Final a4 dels Campionats de bàsquet. Per categories, els campions absoluts van ser:
Aleví femení: Monalco A
Aleví Mixt: Marta Mata
Infantil femení: Monalco
Infantil Masculí: Vilanova Bàsquet Endavant
Cadet i juvenil femení nivell A: Monalco
Cadet i juvenil femení nivell B: CB Hortonenc

Per aquest cap de setmana que ve hi ha programada la Cloenda del Campionat Polisportiu en categoria Alevina, Finals a4 Futbol Sala i la última trobada prebenjamina. Trobareu tota la informació a www.ceanoia.cat