Inici Societat Finalitza a Calaf el projecte ‘Aprèn a nedar a l’Escola’

Finalitza a Calaf el projecte ‘Aprèn a nedar a l’Escola’

COMPARTIR

Després que a finals de juny del 2020 un exalumne de l’Escola Alta Segarra, durant una sortida amb l’Institut, s’hagués ofegat, des de l’AFA de l’Escola van decidir tirar endavant un projecte per garantir que tots els alumnes, independentment de la seva situació econòmica, tinguessin nocions de natació.

En aquest sentit, es va engegar el projecte APE – Aprèn a nedar a l’Escola amb què els alumnes de 2n de primària han rebut cada dimecres des de gener a principis de juny classes de natació al centre esportiu Infinit d’Igualada.

En total, s’han realitzat fins a 20 sessions i el preu ha estat de 20 € per a les famílies (1 € per sessió). Aquest incloïa el trasllat amb autocar de Calaf a Igualada i tornar, el preu de la piscina amb monitor especialitzat i el monitoratge de suport dels mestres. El cost real de l’activitat era de 170 €, però entre l’AFA, l’Escola, l’Ajuntament de Calaf i, finalment també, l’Ajuntament de Calonge s’ha sufragat la resta de la despesa.

La valoració final, tant de mestres com de famílies és molt positiva, per això, la voluntat és mantenir aquest projecte de cara al futur amb els nous alumnes.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*