Inici Destacats Els fills de Jordi Turull i Dolors Bassa, divendres a Igualada

Els fills de Jordi Turull i Dolors Bassa, divendres a Igualada

COMPARTIR

La filla del Conseller Jordi Turull, Laura Turull, i el fill de la Consellera Dolors Bassa, Pau Surroca, seran aquest divendres a les 8 de la tarda al teatre de l’Aurora. L’acte, organitzat per les joventuts d’esquerra, els fills dels presos polítics explicaran com estan vivint l’empresonament dels seus pares

El proper divendres 18 de maig a les 8 de la tarda el teatre de l’Aurora acollirà un acte amb la filla del Conseller Jordi Turull, Laura Turull, i el fill de la Consellera Dolors Bassa, Pau Surroca. Els dos, explicaran com estan vivint l’empresonament dels seus pares i explicaran l’impacte que això ha suposat en el si de les seves famílies i entorn després de 88 dies empresonats.

Segons les joventuts republicanes, “és molt important fer aquest tipus d’actes, a favor de l’alliberament dels presos polítics, precisament per recordar-nos l’excepcionalitat del moment que estem vivint i les autèntiques atrocitats que està cometent el govern espanyol, amb l’ajuda del poder policial i judicial, en contra dels drets i llibertats de tots els catalans. No podem normalitzar aquesta situació amb tanta gent a la presó i a l’exili”. Els republicans afegeixen que “els familiars dels presos polítics són els que, de manera més directe, estan pagant el preu més alt de la repressió, i per això els hi hem de fer costat i ajudar-los. Els hi devem”.

L’acte s’emmarca dins de la campanya “Free Political Prisoners”, que consisteix en actes solidaris i xerrades per reivindicar la legitimitat dels presos i els exiliats, per denunciar les vulneracions de drets civils, cívics, polítics i humans que estan patint i per constatar l’absolut estat d’excepció i repressió que està vivint el país.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*