Inici Destacats La fibra òptica arribarà a tots els nuclis de la Torre de...

La fibra òptica arribarà a tots els nuclis de la Torre de Claramunt

COMPARTIR

L’Ajuntament de la Torre de Claramunt i l’empresa Tecnocolor TT segueixen treballant per fer arribar el servei de fibra òptica d’alta velocitat a tots els nuclis de població del municipi. De moment ja està disponible a Ca l’Anton, el Pla de la Torre, la Torre Baixa, la Torre i el Xaró, i aviat arribarà a Camaró, les Pinedes de l’Armengol, Vilanova d’Espoia i la Serra. S’està acabant el desplegament de fibra òptica a Vilanova d’Espoia, la Serra i Camaró, i el següent nucli serà les Pinedes de l’Armengol.

L’empresa Tecnocolor TT oferirà a aquests nous nuclis els mateixos serveis dels quals ja disposen 150 llars i empreses de la Torre de Claramunt. Les famílies poden contractar fibra simètrica de 50Mb, 100Mb i 300Mb reals, telefonia fixa i telefonia mòbil (amb dues cobertures disponibles), i televisió, amb canals com: AMC, National Geographic, Odissea, Canal Galícia, Somos, Dark, DeCasa, Canal Extremadura, Canal Cocina, XTRM, Canal Panda, FOX, Blaze, Sundanze TV, Canal Castilla la Mancha, Crimen + Investigación, Canal Història, Sol Música, Canal Hollywood o Canal Andalucia. El preu dels serveis de fibra, fix, mòbil i televisió és a partir de 29 euros si es combina amb una tarifa de mòbil il·limitada. Pel que fa a les empreses, poden comptar amb un paquet personalitzat i a mida en internet, telefonia fixa i telefonia mòbil.

Els veïns i empreses interessats en aquests serveis poden contactar amb Tecnocolor TT al correu electrònic infocable@tecnocolor.tv, al 938050676 i a través de la seva pàgina Facebook.com/tecnocolortt.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*