Inici Destacats La fibra òptica arriba a la Torre de Claramunt

La fibra òptica arriba a la Torre de Claramunt

COMPARTIR

Treballar per l’arribada de la fibra òptica al municipi de la Torre de Claramunt era una prioritat del govern municipal que després de diverses gestions ha pogut donar els permisos a Tecnocolor TT perquè pugui realitzar el desplegament.

El regidor de promoció exterior del municipi, Xavier Comes, manifesta que “estem molt satisfets per poder finalment donar resposta a la demanada de la ciutadania però continuarem treballant i seguirem molt de prop les gestions perquè el desplegament es faci en èxit”.

El desplegament tindrà lloc en 2 fases. La primera fase, amb el desplegament d’una xarxa inal·làmbica d’última generació, que permetrà gaudir d’internet d’alta velocitat, telefonia fixa i mòbil, a la zona de les Pinedes de l’Armengol, i la segona amb el desplegament de la pròpia xarxa de fibra òptica de molt alta velocitat, per als nuclis urbans que configuren el municipi de La Torre de Claramunt: Ca l’Anton, Camaró, Pinedes de l’Armengol, Vilanova d’Espoia, La Serra, Al Pla de la Torre, La Torre, La Torre Baixa i el Xaró.

La Torre avança així en el desplegament de fibra òptica i els vilatans ja podran gaudir dels serveis d’internet, telefonia fixa, telefonia mòbil i televisió, a les llars i empreses de molt alta velocitat

Des de ja fa 28 anys Tecnocolor TT desplega xarxes pròpies amb tecnologia d’última generació arreu del territori Català; xarxes de televisió per cable, internet, LTE 4G, WiMAX, Wi-Fi, i ara fibra òptica. Els darrers mesos ja ha finalitzat el desplegament de fibra òptica a Capellades i Ca l’Anton.

Per a qualsevol informació o pregunta podeu comunicar-ho directament a l’empresa instal·ladora a infocable@tecnocolor.tv

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*