Inici Destacats La fibra òptica d’Iguana arriba a tot el polígon industrial de Les...

La fibra òptica d’Iguana arriba a tot el polígon industrial de Les Comes

COMPARTIR

L’empresa anoienca de telecomunicacions Iguana ja ha completat el desplegament de la seva pròpia xarxa de fibra òptica al polígon industrial Les Comes. D’aquesta manera, les empreses del polígon que ho desitgin ja poden connectar-se a la fibra òptica amb un servei de qualitat amb el suport d’un equip tècnic totalment local i de proximitat.

Les modalitats de fibra òptica per a empreses que ofereix Iguana van des de les modalitats bàsiques fins a connexions a mida, passant per 300Mbps simètrics amb trànsit garantit, atenció tècnica preferent i wi-fi professional inclòs. A més, Iguana també ofereix solucions integrals per a empreses amb assessoria de telefonia fixa i mòbil que preveu estudis d’estalvi econòmic, centraletes virtuals, projectes a mida de comunicacions internes, etc.

Pensant en les empreses i institucions, i en les seves especificitats, Iguana també fa projectes d’enginyeria a mida i pot fer arribar internet on no hi arriba, dissenyar i implementar xarxes sense fils, fer consultoria tecnològica i de telecomunicacions i projectes d’Infraestructures Comunes de Telecomunicacions per a noves vivendes i per rehabilitacions.

FER UN COMENTARI

*