Inici Societat FGC restableix aquest dissabte el servei entre Igualada i Piera

FGC restableix aquest dissabte el servei entre Igualada i Piera

COMPARTIR

Aquest dissabte, 25 d’abril, es restablirà el servei de trens de la línia R6 de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) entre les estacions de Piera i Igualada, que està suspès des del passat dimarts 21 d’abril com a conseqüència d’un despreniment de terres en un tram de via proper a l’estació de Capellades. La companyia havia previst restablir inicialment el passat dijous.

Des de l’inici del servei de dissabte els trens tornaran a circular amb normalitat en aquest tram de la línia R6, amb l’horari previst d’aquestes últimes setmanes a la línia: 1 tren per hora i sentit de dilluns a diumenge.

FGC ha treballat aquests dies en la neteja i el sanejament del tram afectat. Durant aquest temps, els usuaris han pogut utilitzar com a alternativa un servei especial d’autobusos entre les estacions de Piera i Igualada, un servei especial en bus que s’ha desenvolupat garantint en tot moment que els busos no estiguessin ocupats més d’un terç de la seva capacitat, segons ha informat la companyia.

Les persones usuàries d’FGC poden consultar els horaris concrets a les vitrines informatives de les estacions, al web fgc.cat, a l’app d’FGC o trucant al telèfon d’informació 012.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*