Inici Societat FGC rehabilita passos superiors arreu de la línia Llobregat-Anoia

FGC rehabilita passos superiors arreu de la línia Llobregat-Anoia

COMPARTIR
Vilanova del Camí

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha finalitzat les obres de rehabilitació d’11 passos superiors situats a les línies metropolitanes, concretament a les comarques del Barcelonès, Baix Llobregat i Anoia. Aquests treballs, amb un pressupost de 785.845,68 €, formen part de les obres de millora que FGC realitza constantment en les seves infraestructures per tal de garantir un servei de qualitat. En tots els casos, les actuacions que s’han dut a terme tenien com a objecte rehabilitar les estructures metàl·liques malmeses per l’efecte de l’aigua, reparar els paviments i substituir els elements trencats o en mal estat.

A la comarca de l’Anoia, s’han fet millores al pas superior del carrer Pompeu Fabra (Piera). Emplaçat 200 metres al nord de l’estació de Piera d’FGC, permet el pas entre l’avinguda Montserrat i el mateix carrer Pompeu Fabra. S’ha aplicat un tractament anticorrosiu a la totalitat de l’estructura metàl·lica i a les baranes i s’ha impermeabilitzat el paviment amb un acabat antilliscant. També s’han restituït els pendents de drenatge del paviment per evitar l’acumulació d’aigua.

A l’estació de Capellades, s’han reparat les estructures de formigó i s’ha impermeabilitzat el paviment, amb un acabat antilliscant. S’han substituït els cargols oxidats per altres d’inoxidables.

A la Pobla de Claramunt s’ha aplicat un tractament anticorrosiu a totes les estructures metàl·liques, s’han reparat les estructures de formigó i s’ha impermeabilitzat el paviment amb un acabat antilliscant. També s’han sanejat i segellat de nou les juntes transversals entre els elements estructurals de formigó.

Finalment, al pas superior de l’estació de Vilanova del Camí s’ha realitzat un tractament anticorrosiu a tota l’estructura metàl·lica i s’han reparat elements malmesos de les escales i del tauler de la passarel·la, que s’ha impermeabilitzat i se li ha donat un acabat antilliscant. També s’han sanejat i segellat de nou les juntes transversals entre els elements estructurals de formigó.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*