Inici Destacats El Festival El Més Petits de Tots arriba un any més al...

El Festival El Més Petits de Tots arriba un any més al Teatre de l’Aurora

COMPARTIR

Aquest cap de setmana Igualada es converteix, per novè any consecutiu, en un dels escenaris d’El Més Petit de Tots, el festival d’arts escèniques per als més petits (0-5 anys) més gran d’Europa, que enguany arriba a la seva catorzena edició. El festival, que va arrencar el 10 de novembre i que s’allargarà fins el 25 de novembre, amb un ampli programa d’espectacles que es representaran a dotze teatres d’onze municipis dels Països Catalans, arriba aquest cap de setmana al Teatre de l’Aurora d’Igualada, on es podran veure dues propostes recomanades per a infants de 0 a 5 anys: l’espectacle Tres Cames (Tre Ben) de la companyia danesa Aaben Dans; i Hits. Concert per a Nadons, de Pistatxo Produccions i amb direcció musical de Els Amics de les Arts. La celebració del festival a Igualada compta, per cinquè any consecutiu, amb el suport del centre dental juvenil i familiar Boca a boca, d’Igualada.

El festival El Més Petit de Tots és una oportunitat única per gaudir de muntatges i experiències de qualitat pensades pels més petits. Amb un ritual, una durada i una concepció de l’espai diferents. Amb aforaments reduïts, on tot es veu de molt a prop i on tot es viu molt intensament; on hi caben i es barregen tots els llenguatges per fer-nos viatjar a paisatges desconeguts. El Més Petit de Tots també vol ser un espai on es puguin acompanyar els infants, de la mà de les arts escèniques, a desenvolupar l’esperit crític i el sentit comú, en un àmbit de llibertat de pensament, per poder formar part d’una societat cada cop més generosa i solidària. El Més Petit de Tots té una clara vocació internacional, i és per això que el Teatre de l’Aurora acull, dissabte, una companyia danesa.

En el decurs de la roda de premsa de presentació, Mireia Llunell, responsable d’atenció a públics i producció de El Més Petit de Tots va destacar també que s’ha de fer una aposta perquè “l’art estigui a la vida dels intents perquè tinguin un creixement sa en tots els àmbits” i va explicar que des del festival es treballa des de la “transversalitat abordant temes com l’educació, l’aspecte social i cultural” que les arts escèniques aporten als infants. Per la seva banda, el director del Teatre de l’Aurora, Òscar Balcells, va destacar l’aposta que fa l’espai cultural de la plaça de Cal Font amb aquest Festival per generar oferta cultural a la ciutat per als nens i nenes més petits. Balcells també va explicar que durant el festival també hi ha moltes famílies de fora que assisteixen als espectacles programats.

Finalment, Lluís Segura, responsable del Centre Dental Juvenil i Familiar Boca a Boca va remarcar l’aposta que fan des del centre per col·laborar amb el festival i va anunciar que, entre els espectadors que hi assisteixin, regalaran 4 vals per l’atenció odontològica de nens i nenes. La celebració del festival El Més Petit de Tots al Teatre de l’Aurora compta, per cinquè any consecutiu, amb el suport de la clínica dental juvenil Boca a boca, situada al Passeig Verdaguer, 55, d’Igualada. Els assistents als espectacles podran omplir, durant els dos dies del festival, unes butlletes del sorteig que trobaran al Teatre de l’Aurora.

Tres Cames (Tre Ben): Un magnífic espectacle visual 

La companyia danesa Aaben Dans arriba al Teatre de l’Aurora amb Tres Cames (Tre Ben), un espectacle visual i de dansa per als més menuts que reivindica amb dosis d’humor la utilitat de les cames. Les cames ens ajuden a posar-nos drets i a començar a caminar i ens donen suport i equilibri.

Un emotiu viatge al llarg de les diferents etapes de la vida al voltant del suport i la necessitat que tenim dels altres per mantenir l’equilibri.

Hits. Concert per a nadons

Què tenen en comú Morzart, Pulp, Amy Winehouse, Bob Marley, Nirvana, Police o U2? Doncs que tots ells tenen alguna cançó que va entrar a la teva vida i s’hi va quedar, tots ells tenen algun hit, un tema que s’enganxa. Hits. Concert per a nadons és una proposta dirigida pels Amics de les Arts que permetrà als grans gaudir de cançons d’altres èpoques i recordar moments viscuts i, als menuts, descobrir-les per primera vegada, ballar-les i deixar-se endur.

Horaris i venda d’entrades

La represenació de Tres Cames es farà dissabte 24 de novembre a les 17.30 h.; mentre que Hits. Concert per a nadons farà dues representacions el diumenge 25 de novembre, a les 12 h i a les 17:30 h. Les entrades, a 8€ (adults) i 6€ (nens) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*