Inici Destacats El festival ‘El Més Petit de Tots’ porta a Igualada propostes per...

El festival ‘El Més Petit de Tots’ porta a Igualada propostes per a infants de 0 a 5 anys

COMPARTIR

Aquest cap de setmana Igualada es converteix, per desè any consecutiu, en un dels escenaris d’El Més Petit de Tots, el festival d’arts escèniques per als més petits (0-5 anys) més gran d’Europa, que enguany arriba a la seva quinzena edició. El festival, que va arrencar el 9 de novembre i que s’allargarà fins el 24 de novembre, proposa un ampli programa d’espectacles que es representaran a 25 espais escènics de 12 ciutats dels Països Catalans. Aquest cap de setmana al Teatre de l’Aurora d’Igualada, es podran veure dues propostes recomanades per a infants de 0 a 5 anys: l’espectacle L’Odissea de Latung La La de l’igualadí David Ymbernon; i Musicals per als més menuts, de Companyia pels més menuts.

L’Odissea de Latung La La

L’Odissea de Latung La La és un espectacle fascinant i atractiu per als petits i els no tan petits, amb una gran càrrega de poesia visual. “Anava amb el vaixell a la recerca del tresor, però no vaig poder endur-me’l perquè el tresor era l’illa.”

David Ymbernon és un artista polifacètic posseït pel color taronja. Tot el seu món, la seva vida, gira al voltant d’aquest color, i la seva feina és una línia contínua que comença des del principi, des de la seva infància.

Musicals per als més menuts

Els investigadors i pedagogs especialitzats en música i infància coincideixen en afirmar que la música té una gran importància en els nadons. Durant els primers anys de vida té un major impacte i pot influir positivament en el creixement i desenvolupament.

Musicals per als més menuts és un viatge en l’imaginari del món dels musicals (teatrals i de cinema), on els menuts, la família i els propis músics compartiran experiències sensorials en un espectacle inoblidable.

Horaris i venda d’entrades

Les representacions de L’Odissea de Latung La La es faran el dissabte 23 de novembre a les 12 h i a les 17.30 h i, Musicals per als més menuts el diumenge 24 de novembre, a les 12 h i a les 17:30 h. Les entrades, a 8€ (adults) i 6€ (nens) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.

FER UN COMENTARI

*