Inici Societat El festival de dansa solidari amb el càncer infantil a Igualada recapta...

El festival de dansa solidari amb el càncer infantil a Igualada recapta prop de 6.000 euros per investigació

COMPARTIR

Amb motiu del 15 de febrer, dia internacional del càncer infantil, s’han organitzat arreu de la comarca diferents actes per recollir fons per la investigació d’aquesta malaltia. L’acte principal a Igualada va ser divendres, un festival de dansa al Teatre Municipal l’Ateneu amb la col·laboració de vuit agrupacions de dansa i la participació de 146 dansaires de l’Agrupació folklòrica igualadina; Estudi de ballet Montserrat Andrés; L’aula, escola de dansa; Urban Essence Dance School; Escola de dansa del Consell Comarcal; Bitrac dansa; Auntempo, escola de dansa i Espai de dansa, música i teatre artístic. Una gala de dansa dinàmica, àgil, amb diversitat d’estils i amb una gran qualitat en el moviment i en les coreografies. També hi va haver unes paraules del dr. Capdevila i el testimoni d’en Dídac Martín, un noi que de petit va patir leucèmia.

L’acte ha estat promogut i organitzat per l’associació “Amics de Sant Joan de Déu d’Igualada” que ha treballat molt intensament per la realització d’aquest festival. Un festival molt reeixit que va omplir el teatre de gom a gom, exhaurint totes les entrades.
La recaptació del festival és de 5470 euros, quantitat que encara no està tancada del tot perquè hi ha una campanya de micromecenatge oberta fins a finals de febrer, així que pot anar en augment.

Des de l’entitat remarquen que els diners van directament al compte corrent de Sant Joan de Déu per la investigació del càncer infantil i per tant, rebrà un correu electrònic amb el comprovant de la donació per poder desgravar en la declaració de renda. L’associació destaca que no importa que sigui una quantitat petita, perquè tot ajuda per una malaltia tan devastadora com el càncer infantil que trasbalsa tot l’entorn familiar.

“Amics de Sant Joan de Déu d´Igualada” han promogut aquesta campanya i aquesta gala de dansa amb l’esperança de què, gràcies a la investigació, s’ampliï el percentatge dels 80% dels infants que a hores d’ara acaben vencent la malaltia.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*