Inici Música Les Festes Culturals de la Pobla continuen amb un concert de clarinets...

Les Festes Culturals de la Pobla continuen amb un concert de clarinets al Castell de Claramunt

COMPARTIR

Durant els mesos de setembre, octubre i novembre la Pobla de Claramunt viu les Festes Culturals, organitzades per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament. La programació es va obrir el segon cap de setmana de setembre i continuarà el dissabte 16 i el diumenge 17. Per al primer dia s’ha programat un concert de clarinets al Castell de Claramunt i per al segon, una exposició fotogràfica dels 10 anys de l’Exposició-Fira d’Art.

L’audició, que tindrà lloc a les 10 del vespre a la Sala Gran de la fortalesa, anirà a càrrec del quartet de clarinets Check in Quartet. Aquest concert forma part del Cicle de Música als Castells que promou la Fundació Castells Culturals de Catalunya. El preu de les entrades serà de 4 euros, que es podran comprar el mateix dia a la taquilla. Es disposarà d’un servei d’autobús per pujar fins a la fortalesa que sortirà a partir de les 8 del vespre des de la plaça de l’Ajuntament.

Check in Quartet està integrat per Paco Puertes, clarinet I; Toni Campos, clarinet II, Josep Soler, clarinet III, i Mateu Ferré, clarinet baix. Són quatre professors, d’escoles de música i conservatoris de la província de Lleida, amb una dilatada experiència en el món musical i pedagògic, i el principal objectiu del grup és no deixar ningú indiferent després de les seves actuacions. Durant l’audició, el públic podrà escoltar des de les peces més emblemàtiques de compositors clàssics i romàntics fins a músiques tradicionals, el tango o el jazz.

La mostra fotogràfica dels 10 anys de l’Exposició-Fira d’Art s’inaugurarà a la 1 del migdia a la Sala Municipal d’Exposicions i es podrà visitar fins al diumenge 24 de setembre. L’horari d’obertura serà de dilluns a dissabte, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre, i diumenge, de les 12 a les 2 del migdia. La col·lecció recollirà una sèrie d’imatges que permetran fer un recorregut per aquesta activitat firal, que es fa al voltant del nucli antic del municipi i en què el visitant pot trobar diferents parades de productes artesanals, com bijuteria, ceràmica, pintura, centres de flors, reproduccions de carros i calesses, treballs fets amb pell, bosses de mà fetes de patchwork, pastisseria, espelmes, entre d’altres. Enguany l’Exposició-Fira d’Art tindrà lloc el diumenge 24 de setembre, de les 10 del matí a les 2 del migdia al nucli antic.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*