Inici Destacats La Festa de la Vellesa arrenca la setmana de la gent gran...

La Festa de la Vellesa arrenca la setmana de la gent gran dels Hostalets de Pierola

COMPARTIR

Coincidint amb el Dilluns de Pasqua, aquest 2 d’abril començava la 51a Festa de la Vellesa dels Hostalets de Pierola amb la tradicional missa solemne cantada pel cor parroquial a l’església Sant Pere.

A continuació, avis i acompanyants es van desplaçar al teatre del Casal Català on va tenir lloc el dinar. Unes taules llargues i un ambient de retrobament van donar espai també pels parlaments de l’alcalde, Daniel Vendrell i de la regidora de Gent Gran, Marta Casas que van provocar un gran aplaudiment amb l’anunci d’una targeta que es lliurarà als veïns a partir de 65 anys i que els permetrà desplaçar-se dels Hostalets a Piera i dels barris de Serra Alta i Can Fosalba a Esparreguera en transport públic ​amb accés ​gratuït.

Un total de 220 comensals omplien la sala del teatre a l’espera de viure un dels moments més divertits i entranyables amb la posada en escena de l’espectacle ‘Bona gent’  a càrrec de l’humorista Quim Masferrer, molt conegut pel seu programa de TV3 ‘El Foraster’.

La Festa de la Vellesa dóna pas als actes de la Setmana de la Gent Gran als Hostalets de Pierola que acabarà el proper diumenge, 8 d’abril. Entre els actes previstos inclouen: cafè-tertúlia, caminada a la Pobla de Claramunt, bingo, cinema, teatre intergeneracional amb titelles, excursió al reial monestir de Sant Cugat del Vallès i visita modernista a Sabadell i una actuació al teatre del Casal amb un recull líric d’òpera i sarsuela.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*