Inici Societat La Festa Solidària de Vilanova del Camí recapta més de 3.000 €...

La Festa Solidària de Vilanova del Camí recapta més de 3.000 € per a la lluita contra el càncer infantil

COMPARTIR

La Festa Solidària ha aconseguit recaptar 3.100 € per a l’associació Pulseras Candela, col·laboradora amb la Fundació Sant Joan de Déu en la investigació del càncer infantil. Tot i que la pluja va restar una mica de participació als actes i va obligar a traslladar-los diumenge, a Can Papasseit, la valoració global de la celebració és molt positiva per part de la regidoria de Solidaritat.

La regidora Laura Pavón ha tornat a destacar la col·laboració de les entitats i comerços vilanovins en l’organització dels actes.

Dissabte, tot i que el matí va ser fluix, no va desanimar les diferents entitats -l’Associació Cultural Camp del Rei, els Geganters i Grallers de Vilanova del Camí, l’Associació de Pensionistes i Jubilats, Sweet India- i els grups locals Los Signos i La Séptima trastada, per fer la seva aportació a la festa.

La tarda va ser més concorreguda. El berenar infantil, amb productes dels forns vilanovins, i els diversos tallers, com el de màscares que organitzava la colla de diables Els Cabrons de Vilanova, un altre de bombolles gegants de sabó i un més de Pulseras Candela, van aplegar força participació. També va tenir bona acollida la masterclass de Muay Thai del Furio Jol.

La recaptació de l’entrada del ball de la gent gran de dissabte, també fou solidària amb la causa de la festa.

L’endemà diumenge, la pluja va aigualir una mica la celebració i va obligar a traslladar els actes a Can Papasseit.

L’arrossada va aplegar unes 130 persones. La iniciativa, en aquest cas de l’Ajuntament vilanoví i del Club Petanca Santa Lucía, va comptar amb la col·laboració en espècies dels supermercats vilanovins.

També les masterclass de Sweet India i Artístic van contribuir a l’ambient festiu i van fer créixer la venda solidària de Pulseres Candela.

Coincidint amb el cap de setmana solidari amb motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama, també es van vendre a Vilanova del Camí els nous calendaris de l’AECC: Fortes i Valentes, que contribuiran a la millora dels espais de l’Àrea d’Oncologia de l’Hospital d’Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*