Inici Destacats Festa Major a Veciana

Festa Major a Veciana

COMPARTIR

Els propers dies 18, 19 i 20 d’agost, el nucli de Veciana s’engalanarà per viure la seva festa grossa en honor a la patrona del poble. La festa començarà el divendres dia 18 d’agost, a 2/4 de 10 de la nit, amb la sardinada popular a la plaça de Ramon Servitje. El preu de la sardinada serà de 3 euros per persona. A continuació, el grup de teatre L’Escombra de Sant Guim de Freixenet posarà en escena l’obra “Catalans a la Romana”.

L’endemà dissabte es reprendran els actes a 2/4 de 10 de la nit amb el ball de revetlla a càrrec del grup Liberty, durant el qual s’obsequiarà els assistents amb entrepans de pa amb tomàquet i pernil. El diumenge, a les 12 del migdia, se celebrarà la missa en honor a la patrona del poble. L’acte, que serà oficiat per mossèn Enric Garcia, estarà acompanyat per les veus de la Coral de Veciana. A les 6 de la tarda, a la plaça de Sant Miquel, començarà
un tast de circ per als més petits. Una hora més tard tindrà lloc el concert del grup Vent Endins, que clourà la festa grossa d’enguany amb les seves rumbes i havaneres.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*