Inici Destacats La Festa Major de Masquefa comença aquest dimecres

La Festa Major de Masquefa comença aquest dimecres

COMPARTIR

El municipi anoienc escalfa motors de cara a una Festa Major que combina activitats de caire tradicional amb apostes pels nous formats. El proper dimecres 19 de juliol la vila de Masquefa donarà el tret de sortida oficial a la Festa Major de Santa Magdalena 2017.

Com és tradició, el punt d’inici de la festa el marcarà el repic de campanes de les sis de la tarda, que donarà pas ben entrada la nit al Pregó del reconegut i polifacètic actor i humorista Toni Albà. Tot seguint l’estela de les darreres edicions, la programació d’enguany combina els nous formats i les propostes més originals amb activitats tradicionals i de cultura popular; com ara les actuacions dels músics de la Cobla Orquestra Montgrins, que aquest any tornaran a fer ballar el públic en diferents actes en aquesta llarga història d’amor que uneix la Cobla amb la vila des de fa més de 70 anys.

No faltaran a la cita, tampoc, actius destacats del patrimoni popular, com ara el Sopar de Festa Major, els correfocs, la cercavila, les sardanes o el castell de focs. La Nit en Blanc, que gràcies a l’èxit de les últimes edicions s’ha convertit en un dels esdeveniments més multitudinaris del calendari festiu masquefí tornarà a ser un dels punts forts de la Festa Major. i el sorteig També es coneixerà l’anunci del guanyador del concurs Fes Tapes, un certamen que assoleix la seva 4a edició en molt bona forma.

I com no podia ser d’una altra manera, completaran l’ampli ventall d’activitats els actes infantils i familiars, les competicions esportives, les festes joves i els espectacles diversos. Esther Ibáñez, Regidora de Cultura, ha manifestat la seva satisfacció per “la transversalitat, riquesa i varietat de la programació” i ha definit la Festa Major com una “clara demostració de la bona salut de què gaudeixen les entitats masquefines i del compromís de tot el teixit social amb el desenvolupament cívic, cultural i lúdic de Masquefa”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*