Inici Festes Festa Major d’hivern i Premis Bou a Montbui

Festa Major d’hivern i Premis Bou a Montbui

COMPARTIR

[Img #3863]El programa de la Festa Major d’hivern encara aquests dies la seva recta final. Aquest divendres és el darrer dia per visitar l’exposició dedicada a commemorar el 25è aniversari de la Policia Local del municipi. Fotografies, emblemes, uniformes o material mòbil formen part d’aquesta mostra al vestíbul de l’ajuntament. La policia local montbuienca també lliura aquest divendres, a partir de la 1 del migdia al Centre Cívic i Cultural La Vinícola, les felicitacions i condecoracions del 25è aniversari de la Policia Local de Montbui.

Després de l’espectacle infantil a les escoles, a les 7 de la tarda l’historiador montbuienc Daniel González Caldito presentarà a la Sala d’Actes de l’Ajuntament el seu llibre “Història de Santa Margarida de Montbui”.

Clourà la jornada el 10è Concurs de Monòlegs, que es realitzarà a la Sala d’Actes de La Vinícola a partir de les 11 de la nit. Aquest concurs estarà amenitzat per l’humorista Miquel Àngel Marín i hi ha 300 euros en premis per als participants.

[Img #3862]Lliurament dels 15ns Premis Bou

El dissabte 19 de gener tindrà lloc el Lliurament dels 15ns Premis Bou (podeu veure els finalistes a la notícia enllaçada al final d’aquest text), en una gala que començarà a dos quarts de vuit del vespre al Centre Cívic i Cultural La Vinícola. Enguany els presentadors d’aquest certamen seran Martí Gomà i Laia Torrades, en representació del Grup d’Esplai Montbui –Premi Bou a l’Activitat de l’Any de l’edició anterior-. L’amenització musical anirà a càrrec dels dos grups de cant coral del municipi: la Coral Si Fa Sol (que ja va ser qui va amenitzar musicalment la primera gala de Premis Bou, ara fa quinze anys) i la Coral d’IMontbui (formada per alumnes de l’Institut Montbui).

Com és habitual durant la gala es lliuraran d’entrada els premis del 9è Concurs Fotogràfic organitzat per l’Associació Inama, i que enguany portava per títol “Jo ho vaig viure”. Aquest concurs inclou tres premis (un primer de 120 euros; un segon de 60 i un tercer premi de 30 euros). Les obres d’aquest concurs estaran exposades entre el 21 de gener l’1 de febrer a l’Ajuntament.

Candidats

A la categoria de Premi Bou a la Trajectòria Individual són candidats l’oncòleg Fermí Capdevila, José Antonio Sabio –que imparteix classes de tècniques de comunicació per a persones laringectomizades-, Adela Muñoz, membre de la junta local de l’associació de lluita contra el càncer i Margarita García, infermera del CAP de Montbui que, entre altres valors, ha creat contes infantils amb l’objectiu de fer entenedors als infants realitats complexes.

Pel que fa a la categoria de Premi Bou a l’Entitat de l’Any els finalistes són Inama, les AMPES de les escoles i institut de Montbui, Jov@s Montbui i la Comissió de festes del Nucli Urbà.

Pel que fa a la categoria de Premi Bou a l’Activitat de l’Any, els finalistes d’aquesta edició són el Passatge del terror, el projecte d’escolaritat compartida de l’IES Montbui, la Setmana de la Gent Gran i el Pessebre vivent.

I pel que fa al Premi Bou a la Categoria Comarcal els finalistes d’aquesta edició són l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada, el Festival Zoom, l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de l’Anoia i la Plataforma d’afectats per la hipoteca.

Els Premis Bou d’enguany reconeixen amb una menció especial la Llar d’infants l’Estel amb motiu del seu desè aniversari.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*