Inici Festes Festa Major de Capellades

Festa Major de Capellades

COMPARTIR

Tal i com és habitual dels darrers anys el primer acte de Festa Major a Capellades és el Campionat de Petanca, que es fa durant el matí del dia 14, a l’esplanada del Capelló.

Enguany a les 12:30 s’inaugurarà a Casa Bas l’exposició d’homenatge al pintor Jordi Pons, que es podrà visitar fins al 3 de setembre a la sala municipal d’exposicions. Ha passat poc més d’un any de la seva mort i per això aquesta mostra té un significat especial per a la seva família i amics. Els quadres triats són un homenatge a un dels nostres millors pintors autodidactes.

Una mica més tard, a les 13:30 als Jardins de Casa Bas, el concert proposat pels Lemon Day ens proposa escoltar a Renaldo i Clara. Deutors del folk britànic dels 70, de l’indie més minimalista, tenen unes cançons subtils però carregades de detalls. El grup està format per Clara Viñas a la veu i guitarra elèctrica, Víctor Ayuso a les guitarres i baix, Hugo Alarcón al teclat, guitarra i cors i en Lluís Bestard a la bateria.

A les 22:30 els dimonis i les bruixes prendran un any més Capellades per estendre el foc pels carrers de la vila. Durant dues hores el Correfoc de Capellades és un espectacle de foc i soroll que no deixa ningú indiferent.

A les 24:30 Sara Pi & Érico Moreira faran el seu recital als Jardins de Casa Bas, tot fusionant ritmes brasilers amb el més pur soul actual.

I a la mateixa hora a la plaça de la Bassa Nit de PD’S amb DJ Bass-A; Dub Kennedys i Dj Bernie, organitzat per la FMP. Començarà en Dj Bass-A, discjòquei resident de la sala Clap, que oferirà un espectacle on mescla totes les sensibilitats musicals. Seguidament bona música dels manresans DUB Kennedys i i Dj Bernie.

La resta del programa d’actes es pot consultar en aquest enllaç.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*