Inici Destacats El barri de Santa Caterina d’Igualada es vesteix de festa

El barri de Santa Caterina d’Igualada es vesteix de festa

COMPARTIR

Amb el més de juliol arriben les festes del barri de Santa Caterina, uns dies en què les diferents propostes d’activitats que s’han preparat des de l’Associació de Veïns, permeten passar bones estones d’esbarjo amb els veïns i amics.

DIVENDRES, 13 de juliol

21 h A la placeta de Santa.Caterina, BENVINGUDA i inici de les festes. ESPECTACLE DE PERCUSSIÓ, a càrrec dels músics del grup MAL LLAMP. CORREFOC, a càrrec del grup MAL LLAMP, que celebra la seva diada, acompanyats dels DIABLES DE LA SAGRADA FAMíLIA, de Barcelona.

22 h A la placeta Sta. Caterina BOTIFARRADA POPULAR. Venda anticipada de tiquets. Preu: 7€ Utilitzarem vaixella biodegradable, gentilesa de Bitok.

23 h BALL DE VETLLA, a càrrec de l’orquestra SOM-HI BAND. Durant la mitja part del ball es farà el sorteig d’un pernil, els números del qual s’hauran venut durant el transcurs de la primera part. A la segona part, es farà el tradicional ball del fanalet.

DIUMENGE, 15 de juliol

12.30 h SOLEMNE OFICI a l’església de Santa Maria.
14.30 h A la plaça dels Porcs, s’oferirà un pica-pica i el soldat.
19 h A la placeta de Santa Caterina, les tradicionals HAVANERES amb el grup LA VELLA LOLA. Durant el descans s’oferirà el tradicional rom cremat, a càrrec dels nostres peculiars mariners. I anunciant el comiat oficial de les festes de l’any 2018, la TRACA DE FI DE FESTA.

DILLUNS, 16 de juliol

20.30 h Al carrer del Carme, on hi haurà situada la capella amb la imatge de la Verge del Carme, RÉS DEL SANT ROSARI amb la participació del Sr. Florenci Oliva. Un cop finalitzat, els cònsols d’enguany oferiran coca i cava a tots els presents.

Durant totes les festes es desenvolupa el tercer concurs de dibuix per a infants d’entre 11 i 15 anys i el primer concurs de fotografia que porta el nom del desaparegut fotògraf Santi Carbonell amb el tema “VIU EL CORREFOC”. PARTICIPACIÓ Pot participar-hi tothom qui ho desitgi. Els participants es responsabilitzaran que no hi hagi drets de terceres persones sobre les fotografies i seran responsables de qualsevol reclamació per autoria o plagi. Qualsevol fotografia que no compleixi aquests requisits serà exclosa del concurs. Les fotografies han de ser inèdites i de creació pròpia.

El concurs consta de dues modalitats, Instagram i Digital En la modalitat Instagram cal publicar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta #viuelcorrefocsc18 i es contactarà amb el guanyador/a a través d’un missatge a la seva fotografia. En la modalitat Digital s’hauran d’enviar a barristacaterina@gmail.com, un wetransfer amb les imatges, indicant a l’assumpte del email “Viu el correfoc SC”, així com: nom i cognoms del participant i telèfon de contacte. La imatge en format JPG (RGB) i tenir una resolució de 300 dpi a una mida a l’entorn de 3543-2838 px. Es podran presentar un màxim de 5 obres per autor.

El tema escollit per ambdues modalitats del concurs és “Viu el correfoc”, i han de ser fotografies d’algun dels correfocs que es facin a la comarca de l’Anoia des del 13 de juliol, data en la que tindrà lloc el correfoc del Barri de Santa Caterina i fins l’últim dia de setembre de 2018.
TERMINI DE PRESENTACIÓ DE LES FOTOGRAFIES. Del dia 13 de juliol al 31 d’octubre. JURAT El Jurat estarà format per professionals de la fotografia i membres de la Junta de l’Associació de Veïns del Barri de Santa Caterina. El resultat serà inapel·lable.

Es premiarà la modalitat Instagram i la modalitat Digital amb material fotogràfic. El lliurament de premis serà el dia 13 de desembre, a les 7 de la tarda, a la Biblioteca Central d’Igualada.

Els propietaris de les imatges inèdites accepten que puguin ser utilitzades per l’Associació de Veïns del Barri de Santa Caterina en activitats de la pròpia Associació, sempre i quant es faci esment de l’autor/a de la fotografia. La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases..

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*