Inici Festes Festa Major al Barri de Montserrat d’Igualada

Festa Major al Barri de Montserrat d’Igualada

COMPARTIR

El barri de Montserrat d’Igualada celebra aquest cap de setmana els actes de la seva festa major, organitzada per l’associació de veïns amb el suport de l’Ajuntament.

Els actes arrenquen aquest divendres 9 de juny a les 22.15 amb la projecció de la pel·lícula d’animació “O Apostolo”. L’entrada és gratuïta.

Dissabte dia 10, de 10 del matí a 1 del migdia es celebrarà el segon Torneig AAVV Montserrat Futsal Cup de futbol sala non stop.

També dissabte al matí es celebrarà el tercer campionat de partides ràpides d’escacs. A les 11 del matí; inscripcions gratuïtes el mateix dia a les 10.30. Partides ràpides d’escacs a 5 minuts per jugador. Hi haurà premi per als tres primers classificats.

De 6 a 7 de la tarda, sessió de zumba amb Iris Bertran. De 7 a 8 del vespre, homenatge als socis, i a les 9 de la nit, sopar de festa major. Botifarrada popular (10 euros). Els tiquets es poden comprar al local de l’associació de dilluns a divendres de 18:30 a 20:00. També es pot contactar al telèfon 636 770 760 i al correu aavvbarrimontserrat@gmail.com.

A les 10 de la nit, actuació de Carlos Gómez, i a les 11, per tancar la nit, ball de festa major amb Bartomeu&Sheila.

Els actes de la Festa Major culminaran el diumenge 11 de juny a les 12 del migdia amb una missa festiva a l’església de Ntra. Sra. De Montserrat.

Tots els actes tindran lloc a la Plaça Montserrat.

FER UN COMENTARI

*