Inici Festes Festa Major a Vallbona d’Anoia

Festa Major a Vallbona d’Anoia

COMPARTIR

[Img #9262]Des d’aquest divendres i fins al diumenge 25 Vallbona d’Anoia viurà una nova edició de la Festa Major de Sant Bartomeu, la celebració amb què ret homenatge al seu patró. La regidoria de Festes de l’Ajuntament, amb la col•laboració dels Falcons, els Tabalers i la Parròquia, ha organitzat una agenda d’activitats per a totes les edats, en què tenen també protagonisme les propostes per als més menuts.

La Festa Major de Sant Bartomeu s’estrenarà el divendres 23, a 2/4 d’11 de la nit, amb un ball popular. El grup De Gala actuarà a la Plaça de l’Església per a tots aquells que no trobin l’hora d’anar a dormir i que tinguin ganes de moure l’esquelet fins ben entrada la matinada.

L’endemà, dissabte 24, l’agenda festiva es reprendrà a les 11 del matí amb el tradicional ofici religiós a la Parròquia de Sant Bartomeu en honor al patró de Vallbona.

Tot seguit començarà la cercavila amb els Falcons i els Tabalers de Vallbona, acompanyats aquest any per la Colla de Capgrossos de Capellades, que torna al municipi després d’un llarg parèntesi d’absència.

A més, a 2/4 de 10 de la nit, tindrà lloc un sopar popular i un karaoke a la plaça de l’Església. Es tracta d’una activitat que va introduir-se l’any passat per primera vegada i que els organitzadors han decidit repetir després de la bona acollida que va tenir en el seu debut, amb més de 220 assistents.

Per tal que tothom en pugui gaudir s’ha fixat un preu popular (només 3 euros) per al sopar, que consistirà en pa amb tomàquet, botifarra, aigua, gelat i cava. Els tiquets es poden comprar fins al dimarts 20 d’agost a l’Ajuntament, de dilluns a divendres al matí.

Després de l’àpat els vallbonencs més desvergonyits podran enfilar-se damunt l’escenari per mostrar les seves qualitats musicals en un karaoke que garanteix la diversió.

Finalment, diumenge es farà la missa, a les 11 del matí a la Parròquia. I els infants gaudiran de tota una tarda dedicada expressament a ells. Des de les 5 i fins a les 7 podran saltar en els inflables d’aigua que s’instal•laran al Carrer Pèlag Roquer (sota la zona esportiva). I a partir de les 7 disfrutaran de la Festa de l’Escuma en aquest mateix escenari.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*