Inici General Festa de la Vellesa a la Beguda Alta i Baixa

Festa de la Vellesa a la Beguda Alta i Baixa

COMPARTIR

[Img #32556]El poble de La Beguda Alta i Baixa aposta un any més pel reconeixement de la gent gran. En aquest sentit, el proper dimecres 12 d’octubre el patronat de la Vellesa de la Beguda i la Societat Recreativa Unió Begudenca celebraran la 66a edició de la Festa de la Vellesa. Una festivitat que té com a objectiu homenatjar els veïns i veïnes més grans de 70 anys.

 

Per fer-ho, enguany l’organització ha preparat un programa d’actes que es durà a terme al llarg de tota la jornada i que incorpora petites novetats, però amb la mateixa essència de sempre. L’activitat començarà de bon matí, a les 10 h., amb l’ofici de missa a l’Església Immaculada Concepció. Tal i com marca la tradició, la gent gran assistirà a l’acte amb un acompanyant que portarà un ram de flors a les mans. La festa continuarà al migdia -12 h.- amb la tradicional cercavila des de la plaça fins l’envelat a càrrec dels gegants i grallers de La Beguda. I un cop finalitzi el recorregut, la gastronomia prendrà el protagonisme de la festa amb la celebració d’un vermut popular i un dinar de germanor, animats per la música i el ball dels “Mariachis de Roberto Guilar” (17 h.). En aquest sentit, el dinar i l’actuació musical tenen un preu de 12 euros; mentre que els nens fins a 9 anys hi podran acudir a partir de 7€.

 

Aquest 2016, la gran novetat de la 66a edició de la Festa de la Vellesa de La Beguda Alta i Baixa serà un espectacular castell de focs que, quan la nit caigui, serà l’encarregat de posar el punt i final a la celebració. Aquest espectacle pirotècnic havia de ser un dels plats forts de la Festa Major de La Beguda del passat mes de setembre, però les inclemències meteorològiques van obligar a ajornar-lo.

 

L’Ajuntament de Masquefa felicita el patronat de la Vellesa de La Beguda i la Societat Recreativa Unió Begudenca per l’organització de la festivitat i convida tota la gent a prendre-hi part.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*