Inici Societat Un ferit a Vilanova del Camí mentre fugia d’un incendi

Un ferit a Vilanova del Camí mentre fugia d’un incendi

COMPARTIR

Ensurt notable, aquest dilluns al matí, a causa d’un incendi en uns comptadors elèctrics d’un habitatge del carrer Nostra Senyora de la O de Vilanova del Camí. Tot i que va suposar un moments de força angoixa per als veïns de l’immoble, finalment només cal lamentar que un jove vilanoví de 22 anys, prengués mal en un turmell després de saltar d’un primer pis, segons informa l’emissora municipal Ràdio Nova.

Segons fonts de la Policia Local de Vilanova del Camí, el foc es fa originar en uns comptadors, darrera la porta d’entrada de l’habitatge i va provocar, sobretot, una intensa fumera negre a l’immoble. Davant el risc de sortir per les escales, on hi havia un densa fumera, una parella jove que estava al primer pis, va optar per fugir per la finestra abans que arribessin els bombers. La noia va aconseguir baixar fins al carrer amb l’ajuda del jove i amb uns llençols, mentre que el company va optar per saltar.

Els bombers van arribar a temps d’ajudar una altra noia que estava en un balcó del segon pis, i la van treure de l’edifici amb la cistella de l’escala del camió.

Durant els treballs d’extinció també es van extreure al carrer dues bombones de butà que hi havia a prop dels comptadors elèctrics.

Finalment cap dels veïns va resultar intoxicat per inhalació de fum i el jove va ser traslladat a l’hospital ferit d’un tall al turmell.

L’incendi va mobilitzar fins a quatre vehicles de Bombers, dos de Mossos, dues ambulàncies i la Policia Local vilanovina.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*