Inici Societat Un ferit a Òdena per l’episodi de vent

Un ferit a Òdena per l’episodi de vent

COMPARTIR

Un home ha resultat ferit lleu aquest dilluns a la tarda després de caure des d’una teulada a Òdena. L’home va ser traslladat a l’Hospital d’Igualada després de caure des d’una alçada d’uns dos metres. Un altre home va resultar ferit a Berga en caure-li un senyal a sobre. Els Bombers van fer més d’un centenar de sortides a diversos indrets de Catalunya. La regió més afectada, sobretot les primeres hores, ha estat la de Girona, amb 56 avisos, la majoria per arbres o branques caigudes o en perill de caure. A les comarques centrals n’hi ha hagut 35, 24 dels quals Berga, entre els quals tres eren arbres caiguts damunt de cotxes.

D’altra banda, a la Regió d’Emergències Metropolitana Nord els Bombers han atès 10 avisos, cap de destacat, a la Regió d’Emergències Metropolitana Sud n’han atès 7 i a la Regió d’Emergències de Tarragona, 2.

El telèfon d’emergències 112 Catalunya ha rebut 180 trucades per incidències. N’hi ha hagut 35 des de la Selva, 31 des de l’Alt Empordà, 17 des del Gironès, 17 des d’Osona, 17 des del Berguedà, 11 des del Vallès Oriental, 11 des del Baix Empordà, 11 des del Ripollès, 8 des del Vallès Occidental i 6 des del Maresme.

ACN

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*