Inici Futbol La Federació Catalana de Futbol reconeix als equips campions de l’Anoia

La Federació Catalana de Futbol reconeix als equips campions de l’Anoia

COMPARTIR

El Centre Cultural de Can Papasseit, a Vilanova del Camí, ha estat l’escenari triat aquest dimecres per albergar la Nit del Campions de l’Anoia. Unes 400 persones han assistit a l’entrega de premis als campions i campiones de lliga 2016-2017, on també s’han atorgat guardons especials.

La Federació Catalana de Futbol ha distingit una vintena d’equips per haver estat campions de les respectives lligues. El San Mauro B, que ha assolit l’ascens a Quarta Catalana, ha estat l’únic equip amateur vencedor de lliga. Equips del mateix San Mauro, AE Piera, CF Igualada, CE Anoia, CF Capellades i del Futbol Sala Capellades han rebut les merescudes distincions.

La Federació també ha volgut distingir amb el premi Fair Play a l’Infantil-Aleví Femení de l’Igualada, que va deixar-se encaixar un gol en senyal d’esportivitat durant un partit davant l’Espanyol, després que elles marquessin un gol quan hi havia dues jugadores rivals lesionades al terreny de joc. Els altres premis especials que s’han entregat han estat a persones que han potenciat el futbol a la comarca: José Manuel Cazorla, per la seva trajectòria a l’Igualada; i Bartomeu Jerez, que ha deixat de ser àrbitre aquesta temporada després d’exercir la professió des de la temporada 1983-1984.

A l’acte hi ha assistit l’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte; el regidor d’esports del municipi, Camilo Grados; la regidora de serveis socials, igualtat, salut, sanitat i consum, Silvia Caceres; la regidora de joventut, educació i festes; Eva Vadillo; l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete; i el regidor d’esports de la localitat; Enrique Gómez; entre d’altres.

 

FER UN COMENTARI

*