Inici Destacats La Federació Catalana d’Handbol forma monitors a Igualada

La Federació Catalana d’Handbol forma monitors a Igualada

COMPARTIR

Entre el 25 de juny i el 18 de juliol, l’Escola de Tècnics de la Federació Catalana d’Handbol ha organitzat a Igualada el Curs de Monitor Català d’Handbol, amb el suport del Servei d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada i la col·laboració del Club Handbol Igualada.

Les instal·lacions del Complex Esportiu de Les Comes acullen la part presencial del Curs. Tant la seva vessant teòrica en la Sala d’Actes, com la pràctica, en les pistes del Pavelló Polivalent. Totes les tardes, al llarg de quatre hores, una vintena de noies i nois, reben els ensenyaments d’en Joan Montes, tècnic de la Federació, coordinador del Curs.

El Curs de Monitor Català d’Handbol va dirigit a aquelles persones que vulguin formar-se en la direcció d’equips i entrenament d’iniciació a l’Handbol, i la promoció de l’Handbol. Està format per una part presencial de 72 hores i una part no presencial de 48 hores fent un total de 120 hores de formació. El temari inclou des dels fonaments biològics, la higiene i la seguretat de l’esport, fins als aspectes tècnics-tàctics, les regles de joc o el desenvolupament professional.

La segona setmana del Curs els alumnes van posar en pràctica els coneixements apresos fins el moment. Una quinzena de noies i nois del CH Igualada van participar voluntàriament en una sèrie d’entrenaments preparats i dirigits pels futurs entrenadors. Una experiència molt profitosa que tothom va gaudir.

La nombrosa participació en el Curs de Monitor i en el Campus d’Iniciació i Perfeccionament d’Handbol, activitats organitzades aquest estiu amb la col·laboració del CH Igualada, consoliden l’handbol com un esport en expansió a la comarca de l’Anoia.

El Club Handbol Igualada organitza un campus estiuenc

Amb l’arribada de l’estiu, una vegada més, el Club Handbol Igualada ha ofert la possibilitat de practicar i perfeccionar el joc de l’handbol.

David Díaz, coordinador del Campus, acompanyat pels tècnics del CH Igualada Arnau Capitán, Marc Andreu i Nil Subirana, han organitzat uns entrenaments dinàmics i divertits per treballar diversos continguts tècnics i tàctics que milloressin les capacitats dels participants. Alhora s’han potenciat vincles de companyonia i amistat entre els esportistes, s’ha incidit en hàbits esportius saludables, en la transmissió dels valors del treball i de l’esforç a partir de l’entrenament i, per sobre de tot, en gaudir amb la pràctica de l’handbol.

En aquesta edició la participació ha estat propera als 70 esportistes. L’assistència per torn ha estat de més de 40 nens i nenes, des dels 6 fins als 15 anys, distribuïts per edats en quatre espais diferents d’entrenament que han ocupat les pistes B i C del Poliesportiu de Les Comes. Igualment, un nombrós públic de familiars i amics ha omplert les grades aquestes setmanes contribuint al gran ambient que ha envoltat al Campus.

Tot això ha estat possible gràcies al suport del Servei d’Esports de l’Ajuntament Igualada i de l’Àrea Esportiva del Club Handbol Igualada.

FER UN COMENTARI

*