Inici Festes El ‘Fàtima té Salsa’ torna al Parc de Valldaura d’Igualada

El ‘Fàtima té Salsa’ torna al Parc de Valldaura d’Igualada

COMPARTIR

El Centre Cívic de Fàtima organitza el proper dissabte, 1 de juliol, la 23a edició del Fàtima té Salsa, una jornada inspirada en aquest ritme caribeny que se celebra anualment i que es complementa amb una proposta gastronòmica, musical i festiva com és el tast de tapes a l’aire lliure. Se celebrarà, com és habitual, al Parc de Valldaura i al mateix Centre Cívic.

A les 11h es durà a terme el tercer Concurs Infantil de Tapes, al Centre Cívic. Tot seguit, entre les 12:30 i les 13:30h, els participants en el 23è Concurs de Tapes per adults hauran de lliurar les seves elaboracions al mateix edifici. A tots els participants en aquests concursos se’ls lliurarà un obsequi i hi haurà premis per als tres primers classificats.

A partir de les 20:30h i fins les 2h de la matinada tindrà lloc la Festa de la Tapa al Parc de Valldaura i la degustació tindrà preus a partir de 2 euros cada tapa. Des de les 22h, en aquest mateix espai, actuarà l’orquestra Moonlight i, a partir de les les 23h, es durà a terme el lliurament de premis tant del concurs de tapes per adults com del concurs infantil.

Es pot consultar l’agenda de la jornada al web www.igualada.cat.

FER UN COMENTARI

*