Inici Cultura Els falcons de l’Anoia es troben a Capellades

Els falcons de l’Anoia es troben a Capellades

COMPARTIR

El passat dissabte 6 d’octubre a Capellades va tenir lloc la IV Trobada de Falcons de l’Anoia, sent els Falcons de Capellades els amfitrions de la festa. Els Capelladins van estar acompanyats pels Falcons de Piera, els Falcons de Vallbona i els Falcons de Vilanova d’Espoia. La trobada s’inicià amb una cercavila a la plaça Angel Guimerà. Primerament, cada colla, va executar una figura a la plaça i després va començar la cercavila que va recórrer tot el Carrer Major fins arribar a la plaça Verdaguer. Al arribar a la plaça cada colla va poder demostrar el seu nivell executant, cadascuna, tres figures. En aquesta mateixa plaça els grallers van tocar la peça de la Nit de llampecs seguit d’un minut de silenci en memòria d’un difunt capelladí molt estimat pel poble i pels membres de la colla. Els Falcons de Capellades van executar les següents figures: a la plaça Angel Guimerà un Supervol format per dos Vols de 3 i un de 3 coronat, durant la cercavila van realitzar dos Pilars de 3 amb Pilars de 2 caminats, dos Carros simultanis i un Avet de 4; i per finalitzar van defensar amb una tècnica excel·lent dos Vols de 3 coronats juntament amb dos Vols de 2, una Tripira 4×3 i unes Planxes amb pilar de 3 amb tombarella i un ventilador. Un cop finalitzada l’actuació tots els falconers i falconeres es van dirigir al Marques de la Pobla, on van poder gaudir d’un bon àpat tots plegats i de diferents activitats per la canalla.

En aquesta IV Trobada de l’Anoia els Falcons de Capellades no van poder assolir grans reptes degut a la quantitat d’estrenes de camises. Pel que fa a les colles convidades, Piera va tornar a demostrar el seu veterà nivell però Vallbona d’Anoia i Vilanova d’Espoia a causa de la poca quantitat de camises es van veure obligats a actuar conjuntament com porten fent al llarg de tota aquesta temporada.

Cal remarcar la bona salut dels Falcons de Capellades degut a l’increment de camises, ja que això els permetrà enfocar la propera temporada amb grans reptes. Ara segueixen treballant fort per poder defensar la plaça el pròxim dia 20 d’octubre a Igualada en un acte per la igualtat i contra l’estigma que envolta la salut mental i el dia 21 d’octubre a la residència de Capellades.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*