Inici Destacats Els Falcons de Capellades, a la Trobada d’Entremesos de Catalunya

Els Falcons de Capellades, a la Trobada d’Entremesos de Catalunya

COMPARTIR

El passat dissabte 30 de juny els Falcons de Capellades van celebrar el seu sisè aniversari. Pel matí es van desplaçar fins a Sant Cugat per participar en la VIII Trobada d’Entremesos de Catalunya. Aquesta celebració era una de les activitats que es realitzaven en la Festa Major de la ciutat, que va començar el dia 28 de juny i va acabar el dia 1 de juliol. La Coordinadora d’Entremesos de cultura popular i tradicional de Sant Cugat organitza aquesta festivitat amb l’objectiu de reunir música i balls tradicionals de tot el territori català. En aquesta trobada hi van participar tres entitats més: Ball de Gitanes de Valls, Mulassa de Mataró i el Ball de Pastorets de Castelldefels. Es van realitzar dues rondes i en cadascuna d’aquestes cada entitat realitzava un ball. Els Capelladins en la primera ronda van efectuar les següents figures: Serra de 7 puntes, Tripira 4×3 amb Pilar amb tombarella i dues Espelmes; i en la segona ronda van coronar Pira 5×4, Planxes i Avet. Per finalitzar la trobada cada entitat va realitzar un ball alhora i els Falcons van decidir carregar dos Vols de 3 coronats amb un Vol de 2 i van ballar la Polca. Al acabar van gaudir d’un refrigeri amb els membres de les altres colles mentre compartien vivències i somriures.

Per la tarda els més petits de la colla van realitzar diferents activitats fins que es va fer l’hora de sopar. Al vespre tots els membres de la colla van poder gaudir d’un esplèndid àpat plegats. Durant el sopar tots els assistents comentaven que estaven molt contents amb l’actuació realitzada pel matí ja que van desenvolupar les figures a la perfecció entre un públic molt entregat i divers.

Ara, els Falcons de Capellades, es preparen per a les seves pròximes actuacions que seran el dia 14 de juliol a Vilanova i la Geltrú en motiu de la Trobada de Falcons i el dia 15 de juliol al Camp del Rei de Vilanova del Camí.

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*