Inici Destacats Una fàbrica d’aglomerat asfàltic s’instal·larà al polígon de Vilanova del Camí

Una fàbrica d’aglomerat asfàltic s’instal·larà al polígon de Vilanova del Camí

COMPARTIR

El grup Romero Polo posarà en marxa una planta per a la fabricació d’aglomerat asfàltic al sector Riera de Castellolí de Vilanova del Camí. L’empresa, que preveu la creació de 15 llocs de treball directes i fins a 30 d’indirectes, invertirà 2,5 milions d’euros. La nova planta s’instal·larà a les parcel·les 9 i 10, que eren propietat de l’Incasòl. Sumen una superfície de 11.813,52 metres quadrats i s’han venut per un preu de 767.787,80 euros.

La nova planta el grup Romero Polo tindrà una capacitat de producció de 240 tones per hora. També inclourà unes oficines corporatives. Les instal·lacions abastiran les comarques de l’Anoia, el Bages, Baix Llobregat, Barcelonès, Garraf, l’Alt Penedès, el Vallès, entre d’altres.

Romero Polo és un grup empresarial familiar fundat l’any 1984. La companyia agrupa diverses activitats vinculades al sector de la construcció, oferint un servei integral d’obra i manteniment tant a organismes públics com privats, i al sector dels serveis, amb especial dedicació a la gestió global de les necessitats dels municipis. Està formada per un equip humà de 490 persones i una estructura empresarial integrada per 20 companyies que cobreixen tota la cadena de valor. Amb la nova planta busquen consolidar el seu creixement a la província de Barcelona, oferint productes fabricats de manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient. La planta

Tercera venda de l’any al polígon vilanoví

Al sector la Riera de Castellolí de Vilanova del Camí, la venda a Romero Polo és la tercera que es produeix aquest any per part de l’Incasòl. El mes d’abril passat les empreses Fruits Secs Torra i a Direxis Conectia, del grup de transports urbans Tugsal, van adquirir dues parcel·les que sumaven prop de 12.000 metres quadrats de superfície i per un import total de 770.000 d’euros. A hores d’ara només resten dues parcel·les disponibles, que són en fase d’adjudicació

A banda l’Incasòl té terrenys disponibles al sector Plans de la Tossa de Santa Margarida de Montbui -on s’acaba de fe pública la instal·lació d’una empresa- i queda la darrera parcel·la en comercialització al sector Can Parera de Castellolí.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*