Inici Teatre “Fa una mica de soroll”, un thriller psicològic amb tocs de comèdia,...

“Fa una mica de soroll”, un thriller psicològic amb tocs de comèdia, al Teatre de l’Aurora

COMPARTIR

[Img #5271]Fa una mica de soroll arriba al Teatre de l’Aurora de la mà de Romina Paula, l’autora que ha estat capaç de crear un thriller psicològic amb tocs de comèdia en una història que comença amb la irrupció inesperada de la Marina a casa dels seus dos cosins.

El Nano i el Salva viuen aïllats del món en un lloc inhòspit i sense gairebé contacte amb l’exterior després de la mort de la seva mare. Sense avisar, l’arribada de la seva cosina trasbalsa la convivència i trenca la tranquil·litat familiar. El més [Img #5272]interessant serà els dies que els dos germans i la Marina passen junts descobrint els seus mons i els seus misteriosos vincles, mostrant un món fet de silencis, mirades i mitges veritats.

Segons el seu director, Albert Prat, a Fa una mica de soroll és fascinant “la història d’amor que existeix entre els dos germans. És una història que té situacions d’enemistat i d’amistat, que reflecteix fins a quin punt els germans mantenen uns vincles increïbles”. Però amb l’aparició de la cosina a les seves [Img #5273]vides, la seva relació es comença a esquerdar. Ells lluiten entre el desig sexual per la cosina i la voluntat de mantenir el seu món dempeus. L’absència de la mare dels germans, morta recentment, és com un fantasma que pesa sobre la casa, que fa una mica de soroll, subtil però constant, i sempre a punt de transformar-se en un crit d’auxili.

L’autora argentina, Romina Paula, va fer servir com a punt de partida La intrusa, de Borges. Segons Albert Prat, “la història de Borges és diferent. Passa a principis del segle XX en un poble rústic amb gent molt tancada i arcaïca. Romina Paula trasllada aquella situació al temps actual amb una manera d’escriure molt particular, que sap utilitzar a la perfecció els silencis i la tensió.”

Fa una mica de soroll va néixer amb La Ruta 40 i és la versió catalana d’un enigmàtic text de la dramaturga argentina Romina Paula, molt aclamat en la passada edició de Temporada Alta. El resultat és un espectacle sobri, d’alta qualitat que manté la tensió fins al final.

Funcions

Les representacions de Fa una mica de soroll es faran el dissabte 9 de març a les 22h i el diuenge 10 de març a les 19h. Les entrades (15 € i 11’5 € amb els descomptes habituals) es poden adquirir per internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*