Inici Cultura Una exposició repassarà la història del circ a Igualada

Una exposició repassarà la història del circ a Igualada

COMPARTIR

La mostra “Que comenci la funció! El circ a Igualada (1883 – 2018)” recollirà la història d’aquest espectacle a la capital de l’Anoia. L’exposició es podrà visitar a la Sala Municipal d’Exposicions del 20 d’agost al 8 de setembre i s’inaugurarà el dimarts dia 20 a les 19.30 h, en el marc dels actes de la Festa Major d’Igualada.

Un recull d’anècdotes, notícies, imatges i programes del pas del circ per Igualada, aportats en gran part per Josep Elias i Farré. Des dels primers acròbates ambulants que ens visitaven a finals del s. XIX i els grans circs que paraven a la ciutat cada Festa Major fins als circs contemporanis que han evolucionat per adaptar-se al s. XXI.

Se n’ha recollit una mostra per donar una idea de com ha passat per la ciutat aquesta màgia que ha omplert d’il·lusió grans i petits.

L’exposició està organitzada pel Departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada i Biblioteca Central, amb la col·laboració de Josep Elias Farré, Estudi de Dansa i Expressió dell’Arte, Família Raluy, Rafael Roca Dalmau, Tot Circ, Arxiu Comarcal de l’Anoia, Josep Graells Tarruella, Joan Guasch Gratacòs, Manuel Hidalgo, Francesc Rossell Farré i Sendra & Enrich.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*