Inici Destacats Una exposició reivindica a Igualada els beneficis de la rehabilitació d’edificis

Una exposició reivindica a Igualada els beneficis de la rehabilitació d’edificis

COMPARTIR

El Centre Cívic Nord acull l’exposició reHabilitem que té com a objectiu sensibilitzar la ciutadania dels beneficis que comporta la rehabilitació d’edificis, tant a nivell particular com a nivell col·lectiu. ReHabilitem vol donar a conèixer els avantatges de tenir uns habitatges rehabilitats, accessibles i adaptats a les necessitats actuals de confort i estalvi energètic.

Aquesta exposició sensorial i interactiva, esta impulsada per la Diputació de Barcelona i és itinerant. Diversos panells amb informació d’utilitat tant per als ciutadans, com per als professionals del sector i altres agents que participen en el procés rehabilitador es mostra la importància de la rehabilitació dels edificis i es dona resposta a preguntes com: què és i per què cal rehabilitar, com s’ha de fer, o quins ajuts hi ha per fer-ho, posant especial èmfasi en l’oportunitat que representen els fons Next Generation.

La inauguració d’aquesta mostra va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Igualada, Marc Castells, i del diputat Pere Pons, president de l’Àrea d’Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona

Com a complement a la inauguració d’aquesta exposició va programar-se una taula informativa adreçada a la ciutadania i als professionals del sector, sobre els fons europeus Next Generation EU destinats a la rehabilitació energètica.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*