Inici Destacats Una exposició mostrarà el potencial del packaging de l’Anoia

Una exposició mostrarà el potencial del packaging de l’Anoia

COMPARTIR

El proper dijous 13 de setembre a les 19 h tindrà lloc la inauguració de l’exposició “Packaging made in Anoia” a la sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova, una exposició que vol difondre la importància que el sector del packaging té a la nostra comarca, on es fabriquen capses i embalatges que es venen arreu del món.

A la sala l’Empremta s’hi podrà veure una mostra de diferents capses, packs i embalatges fabricats per empreses anoienques, molts dels quals són utilitzats per marques internacionals. Les empreses que han participat en el projecte són: Embalajes Vallter, Ferrer Germans, Gràfiques Lamolla, Grafopack, Graphic Packaging, Igeasa, Innovapack, Leca Graphics i Unigraf Anoia.

L’exposició és el punt culminant d’un projecte liderat per la impremta Gràfiques Vilanova que, fidel a la seva voluntat de difondre el sector de les Arts Gràfiques i reconèixer la tasca de les empreses que aposten pel territori, ha volgut difondre la importància del packaging a l’Anoia. El projecte ha estat encapçalat per l’expert en packaging Enric Sánchez Urdangarín, qui ha treballat durant més de 40 anys al sector i compta amb el suport de la Unió Empresarial de l’Anoia i l’Ajuntament d’Igualada.

A més a més, Gràfiques Vilanova ha impulsat també la celebració d’una taula rodona per dissabte 15 de setembre a les 7 de la tarda. La taula comptarà amb les ponències d’Enric Sánchez Urdangarín, expert en packaging i director del projecte; Ana González, directora de disseny a Graphic Packaging i Antoni Cortadelles, Responsable Comercial Export a Grafopack. Moderarà el debat Àngel Acevedo, propietari de Gràfiques Vilanova.

L’exposició “Packaging made in Anoia” es podrà visitar del 12 de setembre a l’11 d’octubre a la sala l’Empremta (carrer Santa Maria 12) a Igualada.

El sector del packaging a l’Anoia

Actualment el sector del packaging de la comarca concentra un gran nombre de patents d’embalatges ben singulars que es distribueixen per tot el món. Productes tan famosos com la caja roja de Nestlé van ser inventats i fabricats a Igualada i nombroses capses i embolcalls han rebut reconeixements i premis internacionals, com el pack de roba interior JIM, que va rebre el premi Eurostar al millor pack del continent.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*