Inici Destacats Exposició amb les imatges del concurs de fotografia dels Tres Tombs d’Igualada

Exposició amb les imatges del concurs de fotografia dels Tres Tombs d’Igualada

COMPARTIR

El Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Igualada, en col·laboració amb l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada -AFI- i l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada organitzen l’exposició de la 44ª edició del concurs de fotografies dels «Típics Tres Tombs d’Igualada» que es podrà veure a La Sala, sala municipal d’exposicions fins al diumenge 12 de maig.

La mostra engloba l’exposició de les imatges guanyadores i les instantànies més destacades de l’edició d’enguany, la qual es va celebrar en el transcurs de la 202ª edició dels Tres Tombs d’Igualada durant el passat 21 de gener.

La inauguració de l’exposició serà el dissabte 20 d’abril a partir de les 7 de la tarda, en el transcurs de la qual també es celebrarà l’entrega de premis de fotografies guardonades. Aquest 2024 hi han participat 44 autors amb 309 fotografies, les quals han estat avaluades pel jurat format per Daniel Farré i Garriga, Joan Solé Oller i Jep Rabell Padró.

En la categoria «Activitats i ambient format a l’entorn dels Típics Tres Tombs d’Igualada» s’ha guardonat amb el Primer Premi Súper Mas a Marc Quintana Bosch amb la imatge titulada «El de la palla» i el Segon Premi Taller electro-mecànic Pujol se l’ha endut Álvaro Navarro amb la imatge «A consciència». En la categoria de «Persones participants en els Típics Tres Tombs d’Igualada», el Primer Premi Cafeteria Queralt ha estat per Manel Caballé Miquel per l’obra «Josep» i com a Segon Premi Instal·lacions Litre i Amper i la gestoria Bufet Font el treball guanyador ha estat per a Toni Vidal Sánchez amb el retrat «Barret Blau. El veredicte ha comptat també amb un Premi especial Antic Gremi de Traginers d’Igualada, el qual se l’ha endut Lluís Pérez Mañosas amb l’obra «Diligència Igualadina».

El concurs de fotografia ha estat organitzat per l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada, l’AFI, té el suport de la Federació Catalana de Fotografia i el patrocini de les empreses sensibles que atorguen els guardons econòmics per a cada una de les categories.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*