Inici Destacats Una experiència única al bosc d’Argençola

Una experiència única al bosc d’Argençola

COMPARTIR

Un concert ha estat la darrera activitat que han acollit els boscos d’Argençola, municipi que explora aquests espais naturals com a dinamitzadors a través de l’Associació de la Casa del Tió i la Casa del Bosc, que ja han impulsat banys de bosc terapèutic, la festa i mercat del Tió o iniciatives pel coneixement de les herbes medicinals.

Els organitzadors, recolzats per l’Ajuntament, reconeixen que es van veure sorpresos per l’èxit de la iniciativa, que va aplegar unes 130 persones al bosquet del pont de Coma-Sarda, a Clariana.

La nit, el bosc, una llum tènue i algunes soques a mode de seient és l’auditori que es van trobar el cantautor Quico Tretze, el pianista i cantant Marc Mateu i la violoncel·lista Núria Galvany. La música melancòlica i les lletres poètiques de Quico Tretze van crear una atmosfera única que es va allargar fins ben entrada la nit.

Anna Soler, membre de l’Associació Casa del Bosc i Casa del Tió, explica que “l’objectiu no era tant fer un concert en un bosc com proporcionar una experiència única als visitants, crear una atmosfera amb la música, la il·luminació, la decoració…” i afegeix que volen donar continuïtat a la iniciativa, probablement de forma anual.

Soler també posa en valor la cohesió que impulsa l’esdeveniment al propi municipi, amb nou nuclis diferents: “molta gent ha col·laborat en fer-ho possible, des de la canalla repartint papers fins a pagesos col·locant troncs amb els seus tractors”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*