Inici Societat Exitosa desfilada i NIt de Shopping a Igualada

Exitosa desfilada i NIt de Shopping a Igualada

COMPARTIR

Malgrat l’amenaça de mal temps, la pluja va acabar respectant l’Igualada Nit de Shopping i va permetre a milers de persones gaudir de les ofertes i promocions de més de 100 comerços participants. Segons expliquen des d’Igualada Comerç, els establiments van estar satisfets amb les vendes realitzades durant una iniciativa que coincidia amb la celebració de FirAnoia.

Precisament, aquest fet de crear sinergies amb altres entitats va crear molt bon ambient a la ciutat i gran afluència de públic, especialment a la tarda. Decoracions florals amb els neumàtics reciclats o cotxes clàssics van ambientar els carrers comercials de la ciutat.

I la Desfilada de Moda va fer gaudir el públic amb una passarel·la formada per més d’una cinquantena de models que van exhibir els productes de desenes de comerços d’Igualada.

El comerç es mostra al Rec amb Made.Igd Slowshopping

Igualada Comerç ja està ultimant preparatius per la segona edició de Made.Igd Slowshopping que es realitzarà al pati de l’entrada del Museu de la Pell el dissabte vinent.

Després de bones vibracions i l’experiència molt positiva de la primera edició del Made.IGD Slowshopping realitzada el passat mes de novembre, aquesta nova iniciativa d’Igualada Comerç torna al pati del Museu de la Pell. Aquesta activitat té com a objectiu promoure les botigues d’Igualada Comerç i el comerç de proximitat, en un entorn inusual ambientat amb les zones de descans, música en viu, activitats infantils i altres continguts.

La promoció consisteix en la participació de comerços de diferents sectors representatius de la ciutat i la venda radical d’un nombre limitat dels seus productes, entre les 10 i les 21:00.

A més a més, durant tot el dia, al pati davant del Museu hi haurà música, discoteca mòbil, atraccions infantils, animació, foodtrucs i molt bon ambient, amb zones de relax i de descans.

FER UN COMENTARI

*