Inici Música Exitós concert de Kaneland School Madrigal Choir a la basílica de Santa...

Exitós concert de Kaneland School Madrigal Choir a la basílica de Santa Maria, en benefici de Càritas

COMPARTIR

[Img #30884]El passat dilluns 13 de juny es va celebrar a la Basílica Santa Maria d’Igualada el concert del cor de Kaneland High School de Chicago. El concert va comptar amb nombrós públic que va poder gaudir d’un total de 14 peces musicals. El cor, de 32 joves cantors, dirigits magistralment per Bryan Kunstman va interpretar un repertori a capella que incloïa des de peces religioses com Cantate Domino, a música espiritual afroamericana amb arranjaments de compositors contemporanis  com la peça Daniel, Daniel, Servant of the Lord.

 

El concert emmarcat dins la gira catalana del Cor, que els ha portat a actuar entre d’altres llocs a la Catedral de Girona i a la cripta de la Sagrada Família de Barcelona, va fer-se en benefici de Càritas Arxiprestal Anoia-Segarra. D’aquesta manera els assistents van poder contribuir amb el seu donatiu a la tasca que realitza Càritas  envers les persones en situació de risc social,

 

Càritas, per la seva banda, vol agrair molt sincerament la col•laboració del Kaneland Choir, així com de les persones que amb el seu donatiu van permetre recollir la quantitat de 706,03€ que serviran per continuar desenvolupant des de l’entitat activitats adreçades a l’assistència, l’acompanyament  o la inserció sociolaboral de totes aquelles persones de la nostra comarca que víctimes de la desigualtat estan en risc d’exclusió social, Càritas  vol, posar especial èmfasi en la promoció de totes les persones i en el treball per eliminar  les causes injustes que generen aquestes situacions.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*