Inici Festes Èxit de participació a la Setmana de la Gent Gran de Vallbona...

Èxit de participació a la Setmana de la Gent Gran de Vallbona d’Anoia

COMPARTIR

Entre el 16 al 23 de setembre va tenir lloc la 33a Setmana de la Gent Gran de Vallbona d’Anoia. Un any més i al llarg de tota la setmana, els seus organitzadors, el Casal d’Avis de Vallbona amb la col·laboració de l’Ajuntament, van programar una setmana plena d’activitat.

Els veïns i veïnes del municipi van poder gaudir d’un bon ventall d’actes com un concert a càrrec de la Coral Ara i Aquí, una sessió de bingo, el passi de la pel·lícula “El calor de la noche”, una sortida cultural a Barcelona per visitar el Mercat de Sant Antoni, una paellada popular, l’exposició “Les Festes de la Vellesa a Vallbona als anys 60” que resta oberta en horari d’oficina de l’Ajuntament i del Casal, el teatre amb “El florido pensil” i finalment el dinar de germanor.

El Dinar de la Gent Gran va tenir lloc a la Sala Polivalent i com ja és tradicional es va homenatjar a la gent gran i al matrimoni de més edat que assistien al dinar. Així, els reconeixements van ser a Joan Bartoli i Rosa Bartoli i al matrimoni Andres Molina i Glòria Péreza.

Els seus organitzadors, el Casal d’Avis de Vallbona amb la col·laboració de l’Ajuntament fan un balanç molt positiu de la participació que ha tingut.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*