Inici Societat Èxit de participació a la quarta bicicletada reivindicativa d’Igualada

Èxit de participació a la quarta bicicletada reivindicativa d’Igualada

COMPARTIR

El passat dissabte 13 de febrer, va tenir lloc la quarta bicicletada reivindicativa per una mobilitat sostenible i segura a Igualada. Es van triplicar els participants de la darrera edició de gener, arribant a uns 150 ciclistes urbans de totes les edats, que conservant les distàncies de seguretat i complint les mesures oportunes, van fer visibles les seves reivindicacions. El circuit va reivindicacions començar de l’escola Dolors Martí i Badia, va passar per l’avinguda Catalunya i per diferents carrers del polígon i per acabar al Parc Central.

Va ser una demostració que un altre tipus de mobilitat es possible. Es demana una mobilitat més sostenible i segura a la ciutat d’Igualada. Es reclama que les escoles tinguin un bon accés per arribar-hi amb bicicleta de manera ràpida i segura, millorar les connexions entre municipis i barris de la ciutat, les interconnexions entre els principals equipaments de la ciutats, millorar i incrementar els carrils bici actuals, incrementar els pàrquings per bicis i més segurs… Es demana que Igualada pugui arribar a ser una ciutat referent en mobilitat sostenible, i que es pensi més en la bici i no tan en el cotxe.

Les bicicletades estan organitzades per Igualada pel Clima (Fridays for Future Igualada), Ciclistes urbans d’Igualada i Igualada Ciutat Bici, i estan obertes a tots els ciutadans que volen i reclamen un canvi en el model de mobilitat de la ciutat d’Igualada.

Les bicicletades reivindicatives tindran lloc cada mes, i la propera serà el proper dissabte 13 de març a les 11,30h, en breu es farà públic el circuit i el punt de sortida, es podran seguir les convocatòries, a Twitter @igualadapelclima, @CiclistesUrbIGD o bé a Instagram Fridaysforfuture.igualada, o Ciclistesurbansigualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*