Inici Destacats Èxit de participació a la Gran Festa del Vi d’Igualada

Èxit de participació a la Gran Festa del Vi d’Igualada

COMPARTIR

La sisena edició de La Gran Festa del Vi del passat dissabte va ser un èxit rotund. A les 12 hores va començar la degustació dels 16 millors productors de vins de proximitat i 6 productes gastronòmics i de la comarca, al bell mig de la Rambla Sant Isidre d’Igualada, fins les 23 hores.

L’organització fa una valoració molt positiva de la jornada i agraeix a tothom qui la va fer possible, tan als cellers com a les empreses participants i col·laboradors. El moment de màxima participació va ser entre les 19 i les 21 hores, coincidint amb els concerts de Brook i JOKB.

1a edició del Made.IGD Slowshopping

La primera edició del Made.IGD Slowshopping també va ser molt positiva. Aquesta nova iniciativa d’Igualada Comerç tenia com a objectiu promoure les botigues d’Igualada Comerç i el comerç de proximitat, en un entorn inusual ambientat amb música en viu.

L’espai, decorat pels alumnes de l’Escola Gaspar Camps, va comptar amb una gran col·laboració d’estands. L’organització, que seguirà treballant per tal de consolidar aquesta inciativa, vol agrair la participació del públic visitant, així com la de les persones que el van fer possible.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*