Inici Teatre Exhaurides les entrades per a l’espectacle ‘Xim’ del Centre de Titelles de...

Exhaurides les entrades per a l’espectacle ‘Xim’ del Centre de Titelles de Lleida a la Mostra d’Igualada

COMPARTIR

[Img #6244]Les entrades per a les tres representacions de l’espectacle ‘Xim’, que el Centre de Titelles de Lleida oferirà a la Mostra d’Igualada-Fira de teatre infantil i juvenil aquest dissabte 13 d’abril, estan ja exhaurides. En total s’han venut 300 entrades (100 per cadascuna de les representacions, a les 13:15, 16:30 i 18:00, a l’espai Les Golfes del Teatre Aurora). ‘Xim’ és el 20è espectacle del Centre de Titelles de Lleida i està concebut per a infants a partir de dos anys. El muntatge de petit format explica la història d’en Xim, un petit ximpanzé que s’ha perdut. Per això, acompanyat de la titellaire, viatja per tot arreu dins la seva caseta-carretó, amb l’esperança de retrobar la seva família.

El muntatge és un joc escènic, poètic i divertit, que segueix les traces de la rutina diària dels infants. Hi intervé també un músic interpretant en directe els temes de l’espectacle i els efectes sonors que acompanyen l’acció. D’aquesta manera, entronca l’expressivitat plàstica i dramàtica amb la musical, tot propiciant que el cant esdevingui una eina més al servei del gaudi artístic i de l’educació dels espectadors més menut. La quotidianitat del protagonista fa que els petits espectadors s’hi identifiquin i que alhora els faci aflorar bons sentiments i valors convivencials. Joan-Andreu Vallvé n’és l’autor, director i escenògraf i la música és de Bernat Vallvé.
 
La Mostra d’Igualada-Fira de teatre infantil i juvenil és un mercat d’arts escèniques per a tots els públics que té lloc anualment a Igualada, amb l’objectiu de difondre les millors produccions catalanes de teatre infantil i juvenil.

El Centre de Titelles durà també ‘Xim’ a la Fira de Titelles de Lleida, que es celebrarà els dies 3, 4 i 5 de maig a la capital del Segrià. En aquesta ocasió es realitzarà per primer cop en castellà i podrà ser seguit també a través del llenguatge dels signes.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*