Inici Atletisme Excel·lents resultats del CAI Triatló Petromiralles a la Cursa de Sant Antoni...

Excel·lents resultats del CAI Triatló Petromiralles a la Cursa de Sant Antoni de Barcelona

[Img #12541]

Aquest diumenge s’ha celebrat la tradicional cursa de 10km del barri de Sant Antoni de Barcelona. En un cap de setmana plujós, minuts abans de la sortida va començar una forta pluja que va acompanyar als participants durant tota la cursa, fet que va endurir encara més l’exigència de la pròpia prova.
Prop de 3.500 participants van finalitzar la prova, essent guanyadors Driss Lakouaja del CA Montornes amb un temps de 30:30 i la Hasna Bahom del CA La Sansi amb 35:53.
Per part del CAI Triatló Petromiralles es van aconseguir uns excel·lents resultats col·locant 4 atletes entre els 30 primers classificats de la general d’un total de 3.500 classificats.
731é Enric Guix 42:41
En l’apartat femení molt bon temps d’Elena Barlabé amb 45:27 i posició 1225é de la general.