Inici Poliesportiu Excel·lent inici de temporada per l’Anoia Club Gimnàstic

Excel·lent inici de temporada per l’Anoia Club Gimnàstic

COMPARTIR

El passat cap de setmana, es va celebrar a Olot, el Trofeu Ciutat d’Olot 2019. El club igualadí va participar amb un bon número de gimnastes, 35 en total en diferents categories, i van obtenir excel·lents resultats. Els gimnastes masculins, en la categoria de Promoció 1, Jose Luís Granados, Leo Diaz i Miquel Canet, que van obtenir medalla de plata per equips, i en la classificació individual, José Luis va obtenir la plata i el Leo Diaz el quart lloc, en la classificació per aparells, Jose Luís va obtenir l’or a terra, i l’or a salt, el Leo va obtenir l’or a barra fixa i el bronze a salt i el Miquel va obtenir el quart lloc a terra i a barra fixa. En la categoria de Promoció 2, el Bernat Munné va obtenir medalla de plata a terra i a anelles, classificant-se en la cinquena posició en la individual general, el Pau Alamo, va obtenir bronze a terra i Yago Guitian va obtenir el cinquè lloc en la individual general. En la categoria de Promoció 4, Nil López va classificar-se en setena posició a la individual general, sisena posició a terra i salt, vuitena a paral·leles i novena a barra fixa, i l’Oriol Acosta, desena posició a l’individual, vuitena a salt i novena a barra fixa.

Les gimnastes femenines, categoria de Base 7 petites, Kala Tolosa es va classificar en l’onzena posició a l’individual i cinquena posició a terra. En la categoria d’Escolar A, Lua Guitian que va obtenir la cinquena posició a salt i vuitena a terra, i les gimnastes Gisela Marimon i Marta Casado totes debutaven en aquest trofeu i van realitzar bons exercicis.

En la categoria Escolar B, Carla Maria Jordan va obtenir el quart lloc a la individual general, cinquè lloc a barra d’equilibris i la medalla de bronze a salt, també van competir en aquesta categoria, les gimnastes Mia Muñoz, Raquel Granados, Paula Casado, Laia Güell, Mia Rodríguez, Júlia Molina, Aroa Garcia, Clara Granado, Nora López i Júlia Garí, totes competien per primer cop en categoria de nivell federatiu i van exercir un bon paper.

En la categoria d’Escolar C, Paula Duarte, es va proclamar campiona de salt, i va obtenir la quinzena posició a la individual general, també competien en aquesta categoria, Irina Cuadros, Núria Pelfort, Aina Leonés, Noa Alamo, Mar Claramunt i Clara Miserachs.

En la categoria Escolar D, van competir Maria Farré que va obtenir la sisena posició a la individual general i a barra d’equilibris, Martina Quilez que va obtenir l’onsena posició a la individual general i sisena a terra, Mariona Puig i Laís Canet també amb molt bons exercicis.

Per acabar, en la categoria de Via Olímpica 2, la gimnasta Jana Busquets, que va obtenir la desena posició a la individual general, sisena a salt, i cinquena a terra.

FER UN COMENTARI

*