Inici Atletisme Excel.lents resultats del CAI Triatló Petromiralles a l’exigent prova d’Osona

Excel.lents resultats del CAI Triatló Petromiralles a l’exigent prova d’Osona

COMPARTIR

[Img #16277]

Aquest diumenge s’ha disputat a Vic la segona edició del triatló d’Osona, prova puntuable per a la lliga de clubs i circuit català de triatló i que va comptar amb  450 participants.

 

La prova consistia amb un primer tram de 750 metres de natació al pantà de Sau, on els participants donaven la volta a la famosa punta del campanar. Seguidament els triatletes havien de fer 24 km de ciclisme fins a la població de Vic amb un circuit molt exigent on s’havia de coronar l’Alt de la Mina, i per acabar  5 km de cursa a peu pel centre de la població de Vic.

La prova va començar a les 11h, en un dia solejat i amb una temperatura de l’aigua de 23º que va fer que l’ús del neoprè no estigues permès. Els guanyadors de la prova foren Nan Oliveras del Terras de Lugo i Nuria Peix del CN Vic.

Pel que fa als components de l’equip igualadí, destacar el gran treball d’equip i els bons resultats de tots els components, que va permetre classificar a l’equip en una excel·lent 8º posició de la classificació general sobre 38 equips classificats, i una brillant 3º posició de la segona divisió del circuit català. A nivell individual excel.lents resultats de José Rios amb un 2º lloc a la categoria de veterans i Joan Riera amb un 25º lloc de la general sobre 400 triatletes classificats.

 

Felicitar a l’organització per la gran tasca que requereix aquest tipus de prova i l’èxit organitzatiu aconseguit.

Resultats dels components del CAI triatló Petromiralles:

 

[Img #16276]25º Joan Riera

35º Daniel Baraldes

41º Sergi Pujabet

52º Jordi Vidal

57º Daniel Segura

119º José Rios (2º categoria veterans)

210º Josep Malavé
 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*