Inici Bàsquet Events, nou patrocinador del primer equip femení del Club Bàsquet Igualada

Events, nou patrocinador del primer equip femení del Club Bàsquet Igualada

COMPARTIR

El Sènior Femení A del Club Bàsquet Igualada comptarà amb un nou patrocinador aquesta temporada, l’empresa igualadina EVENTS (Iniciatives Events SL), que s’encarrega de la producció global d’esdeveniments culturals i esportius per a empreses o particulars, tant de petit format com de grans dimensions.

Roc Aguilera com a administrador de l’empresa i el president del Club Bàsquet Igualada, Jordi Balsells, han signat aquest acord de col·laboració per a aquesta temporada 2021-2022.

En l’acte de signatura, Roc Aguilera ha volgut destacar que el patrocini “respon a l’aposta d’EVENTS per vincular-se amb entitats esportives de llarga trajectòria de la ciutat, com ho és el bàsquet”, i ha afegit que “fer-ho, en aquest cas, amb l’equip femení és un compromís sostingut que vol contribuir a professionalitzar-lo i dotar-lo d’eines que permetin un equip encara més competitiu”.

Per part del CBI, el president ha volgut mostrar la satisfacció per la implicació d’Events amb l’esport femení i en la confiança dipositada en el club.

Les jugadores del sènior femení A competeixen a Copa Catalunya, una categoria d’alt nivell i exigència. En la darrera temporada es van arribar a classificar per a la Final a 8 de la competició. Enguany esperen seguir creixent com equip.

FER UN COMENTARI

*