Inici Societat Estudiants d’arquitectura imaginen el futur centre d’esports de la Pobla de Claramunt

Estudiants d’arquitectura imaginen el futur centre d’esports de la Pobla de Claramunt

COMPARTIR

A la Sala Municipal d’Exposicions de la Pobla de Claramunt es poden veure, des del diumenge 15 de desembre, una sèrie de maquetes, plànols i explicacions sobre com podria ser un centre d’esports a la zona esportiva del municipi. Els treballs els han dissenyat dotze estudiants de quart i cinquè de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès de la Universitat Politècnica de Catalunya.

La inauguració va anar a càrrec del regidor d’Urbanisme, Frederic Marí, i del professor coordinador de la iniciativa, Joan Curós. Marí va destacar la bona idea de la iniciativa i va ressaltar la col·laboració entre l’ajuntament i la universitat per fer-la possible. El regidor també va dir que la mostra és una pluja d’idees del que podria ser un centre d’esports al municipi i que poden ser la base per si es volgués tirar endavant en un futur.

Curós es va referir a la bona feina dels i les alumnes i va explicar que en tots els projectes s’havia intentat integrar el nou equipament amb l’entorn natural. Per això, va dir, el títol de la mostra és “Urbanitat i natura”. A més del parlament del regidor i del professor, es va comptar amb la intervenció d’un dels alumnes, Pau Vilanova, que va explicar la seva proposta.

Els i les estudiants que hi han participat són: Agustí Amor, Víctor Barba, Andrea Barrera, Raúl Cernuda, Isabella Costa, Anna Freixas, Alberto Hernández, Álex López, Albert Pou, Marta Navas, Pau Vilanova i Miriam Wittbusch. A més de la coordinació de Joan Curós, s’ha comptat amb la col·laboració dels professors

Marta Adroer i Carles Jaén, del departament de Tecnologia de la universitat, la primera en l’àmbit de la tecnologia i el segon en l’àmbit d’estructures.

La mostra es podrà visitar fins al 28 de desembre. L’horari de visites serà de dimarts a dissabte, de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre. L’exposició l’organitzen l’Ajuntament i el Taller d’Arquitectura i Projecte TAP PTE-E de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès de la Universitat Politècnica de Catalunya.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*