Inici Societat Un estudi constata que tots els estudiants d’enginyeria del Campus d’Igualada troben...

Un estudi constata que tots els estudiants d’enginyeria del Campus d’Igualada troben feina en menys de sis mesos

COMPARTIR

El cent per cent dels alumnes que el curs passat van estudiar enginyeria al Campus Universitari d’Igualada tenen feina. Són dades de l’estudi sobre inserció laboral dels exalumnes que ha portat a terme l’Escola d’Enginyeria d’Igualada, adscrita a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Pel que fa als graduats en Enginyeria Química, el 64% dels exalumnes manifesta que abans d’acabar la carrera ja treballaven, el 27% van aconseguir la seva primera feina només un mes després d’acabar els estudis, i el 9 % restant van trobar feina en menys de sis mesos. Les xifres són similars en el cas dels graduats en Organització industrial: el 67% va trobar feina abans d’acabar els estudis i el 33% restant ho va fer abans de sis mesos.

Aquest immillorable índex d’ocupació laboral, juntament amb la possibilitat de fer pràctiques en empreses durant la carrera, és un dels punts forts de l’Escola d’Enginyeria d’Igualada, que aquesta setmana passada ha difós la seva oferta formativa al Saló de l’Ensenyament que s’ha celebrat a Barcelona. Pels responsables de l’EEI, aquest elevadíssim nombre de titulats que troben feina de seguida es deu al fet que la formació es fa tenint molt present les necessitats de les empreses, i a la col·laboració constant i el vincle permanent entre empreses i universitat.

A més dels graus en Enginyeria Química i en Organització Industrial, l’Escola d’Enginyeria d’Igualada, dins el Campus Universitari, també imparteix l’ADE Industrial impulsat per la UPC i la UOC (una doble titulació de Grau en Enginyeria en Organització Industrial i Grau en Administració i Direcció d’empreses), i un Màster Universitari en Enginyeria del Cuir, únic a Europa. El Campus Universitari d’Igualada també imparteix un Grau en Infermeria i un Doble Grau en Fisioteràpia i Nutrició Humana i Dietètica, a més de diversos postgraus impulsats per la UPC, la Universitat de Barcelona, Eada Business School i la Unió Empresarial de l’Anoia.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*